مقالات

واردکننده و عمده فروش زانتانگام

واردکننده و عمده فروش زانتان گام

زانتان گام چیست؟

در صورت اطلاعات بیشتر و تماس با واردکننده و عمده فروش زانتانگام با شماره 02147155000 در ارتباط باشید.

زانتانگام یا گزانتان گام صمغی است که بوسیله تخمیر میکروبی بدست می آید. در دامنه وسیعی از درجه حرارت، pH و غلظت های نمک، ویسکوزیته آن ثابت می ماند.

خاصیت پلاستیکی غیر حقیقی دارد و ویسکوزیته آن با هم زدن متوالی کم می شود. در آب سرد و گرم حل می شود و حتی در مقادیر کم محلول بسیار غلیظ تولید می کند.

صمغ زانتان در دماهای بسیار زیاد و در محیط های آنزیمی پایدار می ماند.

 

 

وارد کننده و عمده فروش زانتانگام

همچنین بخوانید: کاربرد زانتانگام غذایی و صنعتی چیست؟

سنتز زانتان گام

زانتان گام پلیمری طبیعی است که از یک نوع باکتری به نام زانتاموناس کامپستریس گرفته می شود. این باکتری پس از کشت مقدماتی و تلقیح در آزمایشگاه و کلونی سازی وارد رآکتور بیوشیمیایی می شود که کاملا استریل بوده و ابزارآلات بسیار دقیقی جهت کنترل شرایط فرآیند روی آن نصب شده است.

تنظیم دما، تنظیم میزان اکسیژن محلول در رآکتور، شرایط همزن و دور آن، شرایط هوادهی و پارامترهای مهم دیگری در سنتز این بیوپلیمر نقش دارند.

زانتان گام از تخمیر گلوکز، لاکتوز و یا ساکارز به دست می آید. بعد از فرآیند تخمیر پلی ساکارید حاصل توسط ایزوپروپیل الکل از بقایای توده میکروبی جداسازی می شود سپس خشک شده و آسیاب می شود تا به اندازه ذرات مورد نظر برسد.

در صورت اطلاعات بیشتر و تماس با واردکننده و عمده فروش زانتانگام با شماره 02147155000 در ارتباط باشید.

کاربردهای زانتان گام

کاربرد اصلی زانتان گام غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته است.

این محصول به عنوان غلظت دهنده سس، ماست و سایر فرآورده های لبنی، بستنی و برخی آبمیوه ها به کار می رود.

برخی محصولات از صمغ زانتان به جای سفیده تخم مرغ استفاده می شود.

در صنایع دارویی و بهداشتی در ترکیب خمیر دندان، رنگ مو، کرم ها و لوسیون ها غالبا این ماده مصرف می شود.

همچنین صمغ زانتان در صنعت نفت، داروسازی، رنگ های ساختمانی، نساجی، سرامیک، کشاورزی، راه سازی و معدن به کار برده می شود.

زانتانگام بعنوان یک غلیظ کننده و پایدار کننده در صنایع مختلف غذائی از جمله تولید آبمیوه – مربا – ژله – سس و بستنی و نانوائی کاربرد دارد.

در صنعت گاها صمغ زانتان را از از ترشحات خارج سلولی باکتری گزانتوموناس استخراج مینمایند .

این هیدروکلوئید به یکنواختی بافت ، اختلاط و احتباس ، حفظ گاز و افزایش تحمل خمیر کیک ، کلوچه ، بیسکویت و نان کمک میکند.

در صورت اطلاعات بیشتر و تماس با واردکننده و عمده فروش زانتانگام با شماره 02147155000 در ارتباط باشید.

 

بیشتر بخوانید: تفاوت زانتانگام با گوارگام چیست؟

 

وارد کننده و عمده فروش زانتانگام

زانتان گام در لوازم آرایشی بهداشتی

صمغ زانتان در لوازم آرایشی به عنوان ضخیم کننده یا اصلاح کننده رئولوژی و تثبیت کننده امولسیون استفاده می شود.

ویسکوزیته بالای صمغ زانتان در نرخ برش کم به طور موثر کرم ها و لوسیون ها را که عمدتاً امولسیون های روغن در آب هستند، تثبیت می کند.

صمغ زانتان امولسیون ها را در محدوده وسیع دما و pH پایدار نگه می دارد.

زانتان گام در محصولات مراقبت از پوست:

مراقبت از پوست: فاز روغن کرم ها و لوسیون ها را تثبیت می کند و مواد موثره را به صورت یکنواخت به پوست می رساند.

صمغ زانتان با ویسکوزیته بالای خود در حالت استراحت، به طور موثری مواد نامحلول موجود در لوازم آرایشی را معلق می کند.

به دلیل رفتار جریان نازک شدن برشی، محصولات دارای رنگدانه بالا مانند آرایش مایع را می توان به راحتی و به طور یکنواخت پخش کرد.

مراقبت از مو:

باعث تثبیت و تعلیق موثر محصولات مراقبت از مو می شود و کیفیت کف شامپوها را افزایش می دهد.

اثرات جانبی زانتان گام:

 عوارض جانبی هنگام خوردن صمغ زانتان دیده می شود.

 مصرف مقادیر زیاد گاهی اوقات می تواند اثر ملین داشته باشد و باعث مشکلات گوارشی شود.

 از آنجایی که اغلب از ذرت، گندم، سویا یا لبنیات به دست می آید، افراد مبتلا به آلرژی ممکن است به آن واکنش نشان دهند، چه در صورت مصرف یا استفاده موضعی.

 این ماده به خودی خود نسبتاً بی اثر است و به خوبی قابل تحمل است زیرا به مراقبت از پوست مربوط می شود – یعنی تحریک نمی کند – ممکن است شخصی به آن حساسیت داشته باشد.

در صورت اطلاعات بیشتر و تماس با واردکننده و عمده فروش زانتانگام با شماره 02147155000 در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *