Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram
آپادانا تجارت آرشام آپادانا تجارت آرشام
ورود/ثبت نام
09122384052
منو
آپادانا تجارت آرشام آپادانا تجارت آرشام
09122384052
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • محصولات غذایی
    • محصولات صنعتی
    • محصولات ارایشی بهداشتی
    • محصولات کشاورزی
  • موجودی فعلی
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

ناموجود
کلیک برای بزرگ کردن
خانهمحصولات اسیداستئاریک stearic acid
محصول قبلی
اریزول Aerosil
اریزول Aerosil
برگشت به محصولات
محصول بعدی
بتائین Betaine
بتائین Betaine

اسیداستئاریک stearic acid

اسید استئاریک Stearic acid

اسید استئاریک ترکیبی مومی شکل و جامد می‌باشد. نام آن برگرفته از کلمه­ی یونانی استیر stéarاست، که به­معنی چربی یا پیه­ی نهنگ آمده‌است. ماده‌ای که برای شمع‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. املاح (نمک‌ها) و استرهای اسید استاریک، اصطلاحاً استئاراتها stearates نامیده می‌شوند.

این ترکیب در بسیاری از چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی یافت می‌شود، اما در مجموع در چربی‌های حیوانی بیشتر از چربی‌های گیاهی موجود است. استثناء مهم در ارتباط با کره­کاکائو و کره­ی درخت شیا می‌باشند که تا ۴۵ درصد از اسید چرب­های موجود در آن‌ها از اسید استئاریک تشکیل شده‌است.

اسید استئاریک از طریق افزودن اسید به چربی حیوانی به­همراه آب در فشار و دمای بالا پدید می‌آید که این فرایند منجربه هیدرولیز تری گلیسیریدها می‌گردد. اسید استئاریک همچنین می‌تواند از طریق هیدروژنه­کردن برخی از روغن‌های گیاهی اشباع­نشده به­دست آمده باشد. به‌طور معمول اسید استئاریک در واقع ترکیبی از اسید استاریک و اسید پالمیتیک  palmitic  می‌باشد، هرچند که اسید استئاریک خالص نیز به­صورت جداگانه در دسترس است.

 

  • توضیحات
  • نظرات (0)
توضیحات

اسید استئاریک Stearic acid

اسید استئاریک ترکیبی مومی شکل و جامد می‌باشد. نام آن برگرفته از کلمه­ی یونانی استیر stéarاست، که به­معنی چربی یا پیه­ی نهنگ آمده‌است. ماده‌ای که برای شمع‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. املاح (نمک‌ها) و استرهای اسید استاریک، اصطلاحاً استئاراتها stearates نامیده می‌شوند.

این ترکیب در بسیاری از چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی یافت می‌شود، اما در مجموع در چربی‌های حیوانی بیشتر از چربی‌های گیاهی موجود است. استثناء مهم در ارتباط با کره­کاکائو و کره­ی درخت شیا می‌باشند که تا ۴۵ درصد از اسید چرب­های موجود در آن‌ها از اسید استئاریک تشکیل شده‌است.

اسید استئاریک از طریق افزودن اسید به چربی حیوانی به­همراه آب در فشار و دمای بالا پدید می‌آید که این فرایند منجربه هیدرولیز تری گلیسیریدها می‌گردد. اسید استئاریک همچنین می‌تواند از طریق هیدروژنه­کردن برخی از روغن‌های گیاهی اشباع­نشده به­دست آمده باشد. به‌طور معمول اسید استئاریک در واقع ترکیبی از اسید استاریک و اسید پالمیتیک  palmitic  می‌باشد، هرچند که اسید استئاریک خالص نیز به­صورت جداگانه در دسترس است.

 

 

کاربردهای اسید استئاریک

اسید استئاریک به­عنوان یک عنصر در ساخت شمع، پلاستیک، مکمل‌های غذایی، پاستیل‌های روغنی، مواد آرایشی و همینطور برای نرم کردن لاستیک، بسیار مفید و سودمند است. همچنین از اسید استئاریک جهت سخت کردن صابون‌ها و به­خصوص صابون­هایی که با روغن نباتی ساخته می‌شوند نیز، استفاده می‌شود.

اسید استئاریک همچنین به­عنوان یک ترکیب جداکننده، در هنگام ساخت گچ‌های ریخته­گری از یک قطعه قالب گچی یا از آشغال و پسمانده­ی قالب و نیز در موقعی که قالبی با استفاده از یک خاک رس جلا داده شده­ی اصلی ساخته می‌شود،  استفاده می‌شود. در این کاربرد، پودر اسید استئاریک در آب حل شده و محلول حاصل بر روی سطحی که باید از قالب ریخته‌گری جدا شود، کشیده می‌شود. واکنش این ترکیب با کلسیم موجود در گچ، به شکل‌گیری یک لایه­ی نازک از استئارات کلسیم منجر می‌شود که به­صورت یک عامل رهاشونده عمل می‌کند.

استرهای اسید استئاریک با اتیلن گلیکول، گلیکول استئارات و گلیکول دی استئارات، برای ایجاد یک تأثیر مرواریدگونه در شامپوها، صابون‌ها، و سایر محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این مواد به محصولات مذکور در حالتی که به­صورت مذاب هستند، افزوده می‌شوند و به آن‌ها اجازه داده می‌شود که تحت شرایط کنترل­شده، کریستالیزه یا متبلور بشوند .

 

 

 

در آتشکاری یا کارهای مرتبط به آتش، اسید استئاریک اغلب برای پوشاندن توسط پودرهای فلزی از قبیل آلومینیم و آهن مورد استفاده واقع می‌شود. این فرایند از طریق جلوگیری از اکسیداسیون، اجازه می‌دهد که ترکیب حاصل­شده برای مدت زمان طولانی­تری ذخیره بشود.

اسید استئاریک همراه با قند ساده یا به­همراهی شربت ذرت به­عنوان یک سخت‌کننده در آب­نبات‌ها استفاده می‌شود. مانند آب­نبات­های حاوی ویتامین C که در درمان علائم سرماخوردگی و بیماری‌های دیگر مورد استفاده قرار می­گیرند.

اسید استئاریک به­همراه روی و به­عنوان استئارات روی، به­صورت پودر بادزننده یا آهارزننده بر روی انواع کارت استفاده می‌شود، تا انتقال و جنبش کارت‌ها به­راحتی صورت بپذیرد.

اسید استئاریک یکی از معمولترین و پرکاربردترین لوبریکان‌ها یا روان‌کننده‌ها در طی تزریق به قالب و تحت فشار قرار دادن پودرهای سرامیکی می‌باشد.

اسید استئاریک به­عنوان یک اپی لیم epilame (یا مانع یا سد روی فیلم) نیز آماده می‌شود. این ماده به سطح فیلم افزوده می‌شود تا دقت اجزای مکانیکی آن را بیفزاید و از تغییر خواص سطحی آن جلوگیری کند و گسترش (و یا خزش) آن را کاهش دهد.

 

مضرات

برای این محصول هیچ گونه اثرات سمی و عوارض حاد مشاهده نشده است، اما افرادی که با پودر این محصول و یا بخارات و غبارهای آن در تماس هستند، دچار تحریک چشم، پوست و دستگاه تنفسی خواهند شد. همچنین تماس با این محصول موجب اختلال سیستم گوارشی می­شود.

چنانچه پوست فرد با این محصول تماس پیدا کند، محل تماس را باید سریعاً با آب شستشو داد و در صورت بروز سوزش زیاد و التهاب فوراً به پزشک مراجعه نمود. در صورت استنشاق بخارات اسید استئاریک و تحریک سیستم تنفسی، بهتر است فرد را به هوای آزاد منتقل کرد و در صورت امکان از کپسول اکسیژن برای تنفس بهتر او استفاده نمود.

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسیداستئاریک stearic acid” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

ویژه
اطلاعات بیشتر
بستن

ویتامین A

اطلاعات بیشتر
بستن

پتاسیم هیدروکسید Potassium hydroxide

ناموجود
اطلاعات بیشتر
بستن

خاک رنگبر یا خاک تونسیل  Bleaching earth

ناموجود
اطلاعات بیشتر
بستن

کالیفون colophony

تماس با ما

آدرس : خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، کوچه ششم
تلفن : 09122384052

تلگرام
واتس اپ
ایتا
روبیکا
اینستاگرام

نوشته‌های تازه

  • واردکننده و عمده فروش زانتانگام
  • وارد کننده و عمده فروش سی ام سی
  • تری سدیم سیترات چیست؟
  • تفاوت بین تری سدیم سیترات و سیترات سدیم چیست؟
  • تری سدیم سیترات چیست؟

مشاوره تلفنی
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • محصولات غذایی
    • محصولات صنعتی
    • محصولات ارایشی بهداشتی
    • محصولات کشاورزی
  • موجودی فعلی
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • ورود/ثبت نام

ورود

بستن

رمز خود را گم کرده اید؟
هیچ حسابی ندارید؟ حساب کاربری ایجاد کنید